KARIERNI IZZIVI ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE

Dijaki in študenti, ponujamo vam priložnost, da šolsko prakso (PUD) in (PRI) opravljate v eni izmed mömax enot širom Slovenije.

 

Med prakso vas bodo uvajali naši strokovnjaki, po končanem šolanju pa se boste lahko takoj vključili v našo mömax ekipo. Zagotavljamo pestro in dinamično delo, možnost izobraževanja in kontinuiran osebni ter karierni razvoj.

Kraj opravljanja dela:

Slovenija

Rok oddaje prijave:

06. 07. 2024

DIJAKI IN ŠTUDENTI:

  • trgovske, komercialne, administrativne, ekonomske smerispoznajte svet trgovine v enem izmed naših prodajnih salonov mömax. Med šolsko prakso (PUD) boste spoznali ponudbo in prodajo dodatkov za dom, pohištva in kuhinj ter se lahko tudi sami preizkusili v prodaji. 
  • lesarske in oblikovalne smerivabljeni k spoznavanju prakse v naših prodajnih salonih in storitvenem centru, kjer vas bodo že v času praktičnega usposabljanja (PUD) uvajali naši izkušeni mizarji in monterji.
  • smeri logistika: vabljeni k pridobivanju praktičnih izkušenj iz logistike in skladiščnega poslovanja v mömax storitvenem centru. Med praktičnim usposabljanjem (PUD) boste imeli priložnost spoznati delo v skladišču, dostavi, logistiki ter spoznali utrip klicnega centra spletne prodaje.

Smo mednarodno podjetje, ki je na slovenski trg prineslo nov val svežine, nove trende in raznolikost. Verjamemo, da so spremembe tiste, ki so gonilo napredka. Zato spodbujamo timsko delo, kreativnost, konstantno učenje in drugačnost.

Mladim, vedoželjnim dijakom in študentom ponujamo pridobivanje praktičnih izkušenj v dinamičnem okolju z neverjetnimi možnostmi in izjemnimi perspektivami za prihodnost. 

Vam opisano predstavlja izziv? Prosimo, da svojo prijavo oddate preko spletnega obrazca, do katerega vodi gumb spodaj. V prošnji opišite program v katerem se izobražujete, število ur prakse in v kateri enoti bi želeli opravljati prakso. Prijave poslane preko omenjene povezave bomo skrbno prebrali in vas poklicali na razgovor.