Kuhar

Kuhar je odgovoren za kakovostno pripravo jedi. Pri tem mora upoštevati smernice glede kakovosti posameznih jedi.

Z živili mora ravnati ustrezno, strokovno in higienično. Poskrbeti mora za okusno in prepričljivo prezentacijo vseh pripravljenih jedi.

 

Pridruži se nam in postani del velike XXXL družine, kjer kuhamo s strastjo in poskrbimo za dobro počutje naših gostov.

Kraj opravljanja dela:

Maribor

Rok oddaje prijave:

20. 02. 2024

Od kandidatov pričakujemo:

  • najmanj IV. stopnjo strokovne izobrazbe 
  • občutek za red in čistočo, osebno urejenost
  • zanesljivost, sposobnost dela v timu
  • pozitivno naravnanost

Naloge:

  • Priprava zajtrkov, malic, solat in kosil, izdaja hrane
  • Dnevna skrb za urejenost in čistočo kuhinjskega bloka ter za ustrezen sanitarni režim
  • Dnevno čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprave, delovne površine v skladu s HACCP
  • Prezentacija sladic in solatnega bifeja
  • Sodelovanje pri kreiranju tedenskega menija
  • Izvajanje inventure na področju živil
  • Opravljanje drugih nalog po navodilih vodstva, vodje kuhinje

XXXL MOŽNOSTI ZA ZAČETNIKE

  • Ste ravno zaključili šolanje in iščete zaposlitev? 
  • Ali pa si želite menjavo poklicne poti? 
  • Bi želeli pri nas opravljati prakso?

Pri nas je to mogoče! Znotraj podjetja ponujamo veliko različnih usposabljanj, pri samem delu pa vas podpirajo izkušeni mentorji in sodelavci. Dobili boste vsa orodja, da postanete XXXL kuhar. Potrebujete le pozitiven odnos do dela in željo po opravljanju tega poklica.

Lehrling Koch 2

 

 

 

Ponujamo:

Kandidatom nudimo ugoden delovnik od ponedeljka do sobote brez praznikov in nočnega dela, kreativno in samostojno delo, možnost izobraževanja in profesionalnega razvoja ter stimulativno plačo. 

Vam opisano delo predstavlja izziv? Prosimo, da svojo prijavo oddate preko spletnega obrazca, do katerega vodi gumb spodaj. Upoštevane bodo samo prijave, ki bodo izpolnjene preko omenjene povezave. Hvala za razumevanje.

 

Prijava ni več mogoča. Razpis se je zaključil 20. 02. 2024

Nazaj na seznam