PRODAJALEC POHIŠTVA m/ž/d - 30 ur/teden

Obstaja veliko trgovin s pohištvom. A le ena ponuja najnovejše bivalne trende po cenah, ki si jih lahko privošči vsak. Dobrodošli v mömaxu, trendovski trgovini s pohištvom!

 

Naš cilj je našim strankam polepšati in olajšati življenje. Navsezadnje bi moralo biti opremljanje zabavno! To se začne že z nakupom pohištva v naših sodobnih trgovinah. 

 

 

 

 

Kraj opravljanja dela:

Velenje

Rok oddaje prijave:

10. 07. 2024

KAJ VAM NUDIMO: 

Atraktivno plačilo: ponujamo konkurenčno in stimulativno plačilo, ki odraža vašo predanost in trud.

 • Provizija: Dodatno nagrajevanje glede na vašo uspešnost pri prodaji
 • Dodatne nagrade: najbolj uspešni prodajalci prejemajo še dodatno mesečno nagrado

Dodatne ugodnosti:

 • Regres: V letu 2024 je znašal regres 2.000 EUR
 • Letna nagrada: ob koncu leta prejmejo zaposleni nagrado za poslovno uspešnosti
 • Malica: 7,96 EUR/dan (cca 200 eur na mesec)
 • Prevoz: 100% povrnjen strošek vozovnice

ZAKAJ MÖMAX?

Varnost zaposlitve: Stabilno podjetje, redno plačilo in redna pogodba.

Napredovanje na poklicni poti: S poudarkom na razvoju talentov in spretnosti vam omogočamo, da gradite svojo kariero in dosežete vaše cilje, z možnostjo napredovanja na vodilne pozicije znotraj podjetja.

Dinamično delovno okolje: Delajte v prijetnem in vrhunskem timu sodelavcev, ki delijo vašo strast do dela in vas spodbujajo k odličnosti, z dobrimi odnosi in podporo.

Stalno izobraževanje: Neprekinjeno izobraževanje je ključno za vaš osebni in strokovni razvoj, zato vam zagotavljamo številne možnosti za učenje in rast, vključno s programom "Akademija za prodajalce kuhinj". Program izobraževanja prilagodimo glede na predznanje kandidatov, omogočamo mentorstvo ter organizirano uvajanje v delovni proces. Prav tako imate možnost spoznavanja proizvodnje pri dobaviteljih v tujini.

Kreativnost in inovativnost: Pridobite dragocene izkušnje pri opremljanju bivalnih prostorov, kjer boste imeli priložnost razvijati svoje oblikovalske sposobnosti in ustvarjati inovativne rešitve za naše stranke.

Prilagodljiv delovni čas: Vaše delovno okolje prilagodimo vašim potrebam, zato lahko izberete med krajšim ali polnim delovnim časom, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Proste nedelje in prazniki: Uživajte v zasluženem času za družino in počitek ob prostih vikendih in praznikih.

Teambuilding aktivnosti: Redno organiziramo aktivnosti, ki krepijo timsko povezanost in sodelovanje med zaposlenimi, saj verjamemo, da je moč skupnosti ključna za uspeh.

AKADEMIJA ZA PRODAJALCE:

Znotraj podjetja poskrbimo za razvoj naših sodelavcev, ki zajema poleg delavnic tudi individualno delo s coachem. Akademija zajema vrsto izobraževanj, od samega izrisa kuhinj, prodajnih tehnik do feng shui-ja, igre barv in svetlobe in še več.

Sodelujemo s priznanimi arhitekti, oblikovalci in strokovnjaki s področja in komunikacijskih veščin. Na ta način želimo našim strankam ponuditi najboljše svetovanje in prodajno izkušnjo. Naši zaposleni pa se na ta način razvijajo tako osebno kot profesionalno.

OD KANDIDATOV PRIČAKUJEMO:

 • željo do kreiranja najboljših rešitev za naše kupce
 • orientiranost k rezultatom 
 • pozitivno naravnanost in kooperativnost 
 • angažiranost in radovednost

NALOGE:

 • Svetovanje in prodaja pohištva
 • 3D izrisi

Vam opisano delo predstavlja izziv? Prosimo, da svojo prijavo oddate preko spletnega obrazca, do katerega vodi gumb spodaj. Upoštevane bodo samo prijave, ki bodo izpolnjene preko omenjene povezave. Hvala za razumevanje.

Prijava ni več mogoča. Razpis se je zaključil 10. 07. 2024

Nazaj na seznam